"De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf."

"Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei,
of een stap terug naar veiligheid… (Abraham Maslow)"

"De grootste uitdaging is om jezelf te zijn in een wereld
waarin iedereen probeert je iemand anders te laten zijn."

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf.

"De grootste uitdaging is om jezelf te zijn in een wereld
waarin iedereen probeert je iemand anders te laten zijn."

Over mij:

Mijn naam is Joris Boom en ik ben geboren en getogen in het West-Brabantse land en ben woonachtig in Breda. Ik heb in mijn loopbaan ruim 20 jaar met veel plezier gewerkt als HBO professional in diverse mensgerichte beroepen.

Zeven jaar geleden ontstond bij mij een steeds sterker wordende intrinsieke motivatie om meer met persoonlijke benadering te gaan doen en ben ik me daardoor gaan verdiepen in het vak van coaching.

Door de in 2015 afgeronde post HBO opleiding voor Coach Practitioner bij de Alba academie, mijn pedagogische achtergrond en werkervaring in de hulpverleningssector heb ik veel theoretische en praktische inzichten verworven. Op basis van deze inzichten en mijn eigen levenservaring help ik mensen, bedrijven en instellingen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Als professioneel loopbaancoach en lifecoach heb ik in de afgelopen vier jaar inmiddels al vele professionals en particulieren in de omgeving van Breda mogen helpen om hun coachdoelen te realiseren. Ook werk ik en heb ik gewerkt met diverse opdrachtgevers zoals o.a  diverse gemeentes, overheidsinstellingen,  zorginstellingen, bedrijven en ZZP-er.

Ik krijg vaak van mensen terug dat ik warm, empathisch, scherp en doelgericht ben.  Mijn werkwijze is intuïtief, persoonlijk en respectvol. We kijken samen naar jouw doelen en ambities en stellen die eventueel tijdens het traject bij indien nodig.

Thuis word ik liefdevol ondersteund door mijn vrouw en twee kinderen. In mijn vrije tijd is zingen een van mijn passies en vind ik het heerlijk om te sporten en te wandelen in de natuur.

Hieronder staan enkele testimonials:

“Joris is in staat om in korte tijd de essentie boven te halen. Dit doet hij door aandachtig en goed te luisteren en vervolgens de juiste vragen te stellen. Door zijn verbindende manier van communiceren weet hij goede resultaten te bereiken en zijn gesprekspartner inzichten te geven die ontstaan door de onderlinge interactie.”

“Joris had al redelijk snel in de gaten dat er achter mijn coachvraag eigenlijk nog een andere vraag lag. Daarmee zijn we aan de slag gegaan en dat heeft mij absoluut geholpen om dichter bij mijn doel te komen.”

“Ik zat volledig vast in mijn werk en door de coaching van Joris ben ik meer bewust geworden wat mijn talenten en drijfveren zijn en ben deze ook anders gaan inzetten in mijn werk. Ik ervaar nu weer plezier in mijn werk en zie weer nieuwe uitdagingen.”

“Joris liet mij tot het besef komen dat ik veel te veel van mijn dagelijkse portie energie steek in mijn werk. Met als gevolg dat ik soms ’s avonds uitgeput en moe op de bank zat. Ik ben me ervan bewust geworden dat ik door beter te organiseren en te plannen veel efficienter met mijn werk om kan gaan en hierdoor meer tijd en energie over hou. Ik geniet nu veel meer van mijn vrije tijd en krijg daar juist meer energie van!”

Kennismakingsgesprek

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op