"De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf."

"Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei,
of een stap terug naar veiligheid… (Abraham Maslow)"

"De grootste uitdaging is om jezelf te zijn in een wereld
waarin iedereen probeert je iemand anders te laten zijn."

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf.

"De grootste uitdaging is om jezelf te zijn in een wereld
waarin iedereen probeert je iemand anders te laten zijn."

Waarom een Lifecoach ?

Lifecoaching is een effectieve en intensieve manier om mensen te helpen en in beweging te laten komen door anders te leren denken en handelen.

We leven in een tijd waarin veel van ons verwacht wordt en waarin we misschien ook veel van onszelf verwachten. Het lukt daarom soms niet meer om alle ballen continu hoog te houden. Het is dan tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe balans. Insteek hierbij is de vraag wat jij anders of leuker zou willen in je leven. Om vervolgens te kijken wat jij vanuit het hier en nu nodig hebt om je leven ten volle en vanuit je eigen kern te kunnen leven. Om zo de verantwoordelijkheid voor jouw leven weer op te pakken en vanuit daar nieuwe keuzes te maken. Eerder ervaren problemen worden dan uitdagingen voor groei en ontwikkeling.

Voor wie

  • Als je het gevoel hebt steeds tegen dezelfde belemmerende patronen aan te lopen.
  • Als je het gevoel hebt vast te zitten in werk, relaties, gezondheid of financiën en niet weet hoe je dit patroon kunt doorbreken.
  • Als je steeds weer in dezelfde valkuilen stapt en behoefte hebt om hier meer inzicht in te krijgen.
  • Als je antwoorden zoekt op levensvragen als: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?
  • Als je hoogsensitief bent of denkt te zijn en anders met je energie om wilt gaan.
  • Als je moeite ervaart in de opvoeding van je kinderen.
  • Als je een ingrijpende gebeurtenis hebt meegemaakt en deze een plek in je leven wilt geven.

Hoe werkt het

Bij de start van het traject spreken we af wat jouw leerdoelen zijn op basis van jouw coachvraag. Die leerdoelen worden vastgelegd in een coachplan. Het coachplan is als het ware de ‘route’ voor het leer- en ontwikkelingsproces. Gaandeweg het proces kunnen we de route bijstellen. Tevens kan het doel worden aangepast als dit nodig blijkt te zijn.

Het traject is praktijkgericht: via gesprekken, oefeningen, opdrachten en (rollen)spel werk je aan je eigen leervragen. Je gaat ook in de praktijk aan de slag, zowel thuis als op het werk.

Duur van het coachtraject

De duur van het coachtraject is afhankelijk van de coachvraag. Uiteraard zullen we regelmatig de vorderingen tussentijds evalueren en zonodig de duur van het traject bijstellen.

Het resultaat

Wat de coaching oplevert ligt ook aan jezelf, hoe meer je écht met jezelf en je leerdoelen bezig bent, hoe meer je eruit haalt.

Contact mij

Kennismakingsgesprek

Bent u benieuwd wat een lifecoach mogelijk voor u kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op