"De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf."

"Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei,
of een stap terug naar veiligheid… (Abraham Maslow)"

"De grootste uitdaging is om jezelf te zijn in een wereld
waarin iedereen probeert je iemand anders te laten zijn."

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf.

"De grootste uitdaging is om jezelf te zijn in een wereld
waarin iedereen probeert je iemand anders te laten zijn."

Loopbaancoach

Voor wie?

Wil je weer met plezier naar je werk? Zoek je een baan die beter bij je past en/of meer uitdaging geeft? Wil je weer aan de slag na een periode van (langdurig) verzuim, een burn-out of is er sprake van een gedwongen ontslag? Dan kan een loopbaancoach je absoluut verder helpen.

Hoe werkt het

Bij de start van het loopbaancoachtraject maken we een stappenplan op basis van jouw coachvraag waarmee je je loopbaandoelen stap voor stap concreet gaat maken.

Op een actieve wijze ga je door middel van gesprekken en opdrachten aan de slag om inzicht te krijgen in jouw drijfveren, persoonlijke (loopbaan)waarden, kwaliteiten, valkuilen en talenten. Tevens wordt gekeken naar mogelijke belemmerende overtuigingen die je tegenhouden om stappen te zetten in je carrière.

Wanneer er sprake is van dieper liggende oorzaken die je loopbaan stagneren en/of verstoren worden ook coachingstechnieken die bij persoonlijke coaching worden gebruikt ingezet.

Duur van het coachtraject

De duur van het coachtraject is afhankelijk van de coachvraag. Uiteraard zullen we regelmatig de vorderingen tussentijds evalueren en zonodig de duur van het traject bijstellen.

 

Referenties:

Joris Boom heeft als loopbaancoach inmiddels gewerkt met diverse opdrachtgevers zoals o.a.:

Gemeente Breda, Gemeente Etten-Leur, Gemeente Giessenlanden, Stichting Jeugdteams Zuid Holland Zuid, Zintri Zorg, S&L zorg, Ministerie van Binnenlandse zaken, ABN-AMRO Bank, Fontys Hogeschool, diverse ZZP-ers en particulieren

 

 

 

Contact mij

 

Kennismakingsgesprek

Heeft u vragen over wat een loopbaancoach voor u kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op