"De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf."

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf.

Loopbaancoaching

Voor wie

Wil je weer met plezier naar je werk? Zoek je een baan die beter bij je past en/of meer uitdaging geeft? Wil je weer aan de slag na een periode van (langdurig) verzuim, een burn-out of is er sprake van een gedwongen ontslag? Met loopbaancoaching krijg je meer grip op je loopbaan.

Hoe werkt het

Bij de start van het traject maken we een stappenplan op basis van jouw coachvraag waarmee je je loopbaandoelen stap voor stap concreet gaat maken.

Op een actieve wijze ga je door middel van gesprekken en opdrachten aan de slag om inzicht te krijgen in jouw drijfveren, persoonlijke (loopbaan)waarden, kwaliteiten, valkuilen en talenten. Tevens wordt gekeken naar mogelijke belemmerende overtuigingen die je tegenhouden om stappen te zetten in je carrière.

Wanneer er sprake is van dieper liggende oorzaken die je loopbaan stagneren en/of verstoren worden ook coachingstechnieken die bij persoonlijke coaching worden gebruikt ingezet.

Duur van het coachtraject

De duur van het coachtraject is afhankelijk van de coachvraag. Uiteraard zullen we regelmatig de vorderingen tussentijds evalueren en zonodig de duur van het traject bijstellen.

 

Contact mij

Kennismakingsgesprek

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Neem contact op